23948sdkhjf

Energimæglerselskab: 2022 var et helt vildt år

Energi Team, der har ni ansatte på kontoret i Kolding, står for handel med henholdsvis 15 og 25 procent af alt el og naturgas til virksomheder i Danmark.

Firmaet rådgiver blandt andet virksomheder som Jysk, Grundfos og Rambøll om deres energiaftaler.

Det skriver Fredericia Dagblad.

Energi Team blev grundlagt i 2011, hvor udsvingene i energipriserne var stort set ikke eksisterende – det blev ændret fundamentalt i 2022.

- 2022 var et helt vildt år, hvor det var utrolig svært at komme med forudsigelse i markedet. Alligevel steg interessen fra virksomheder i forhold til deres energiaftaler, fordi langt flere ville ind og have belyst, om der kunne hentes besparelser. Vi har lavet det her i 12 år nu og synes, vi kender markederne ret godt. Men intet kan sammenlignes med 2022, fortæller Tom Risbjerg Tønnesen, medstifter af Energi Team, til Fredericia Dagblad.

Positiv vækst og Gazellepriser

Han fortæller, at i forbindelse med energikrisen kan Energi Team godt mærke, at flere virksomheder har skruet op for dels deres grønne omstilling, men også deres krav til at kigge deres energileverandører efter i kortene.

Energi Team har i løbet af fire regnskabsår hvert år haft positiv vækst og har samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Virksomheden har indtil videre vundet tre Gazellepriser i henholdsvis 2015, 2021 og 2022.

- Jeg kan også godt afsløre, at vi går efter endnu en Gazelle i år, fordi vi fortsat oplever god fremgang. Men vi har også en tilgang til vækst, at den skal ske stabilt, siger Tom Risbjerg Tønnesen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093