23948sdkhjf

Uno-X tager kampen op på det danske gasmarked

Olieselskabet Uno-X kaster sig ud i et nyt energieventyr og bevæger sig ind på markedet for naturgas.
Uno-X er de seneste år blevet kendt for at forenkle oliebranchen i Danmark med energilevering til alt lige fra private husstande over større og mindre virksomheder til tankning langs vejene. Og nu er turen så kommet til et helt nyt marked, nemlig naturgas.

Ud fra et ønske om at over- og videreføre det enkle koncept, tager Uno-X nu sine erfaringer fra levering af fyringsolie med sig ind på gasmarkedet.

- I dag varmer 330.000 private husstande og 50.000 virksomheder deres stuer, køkkener og virksomhedslokaler op med naturgas. Det gør naturgasmarkedet til et af de største energimarkeder i Danmark. Det er i forvejen en af vores spidskompetencer hos Uno-X at levere energi til opvarmning. Vi er i forvejen en af landets førende fyringsolieleverandører med 25.000 danske kunder, hvor lave priser og god kundeservice er i højsædet. Og vi er i den grad klar til at gøre det mindst ligeså godt på naturgasmarkedet, siger Claus Gottlieb, direktør for Uno-X Energi, der lover lavere gasregninger til de danske gasforbrugere.

- Det danske gasmarked har længe været domineret af nogle få, store leverandører, hvorfor de danske gasforbrugere har betalt en pris, der afspejler et marked, hvor konkurrencen ikke er særlig stor. Det bliver anderledes nu, hvor Uno-X melder sig på banen som landsdækkende leverandør. Med vores størrelse er vi i stand til at levere en billigere naturgas, hvilket de danske gasforbrugere hurtigt vil kunne aflæse på deres gasregninger, hvis de skifter den eksisterende leverandør ud med Uno-X, lyder det fra direktøren.

Engros distributør skal sikre billig Uno-X-gas
Uno-X har indgået et samarbejde med naturgasdistributøren Neas Energy – tidligere Nordjysk Elhandel. Neas Energy, der bl.a. leverer naturgas til danske kraftvarmeværker, håndterer selve distributionen af gassen og sørger for at holde indkøbsprisen nede, og Uno-X står så for den sidste del i processen og sørger for at levere gassen helt ud til de danske hjem og virksomheder.

- Uno-X er i forvejen et kendt brand. Vi er kendte for at levere billige dråber olie, uanset om det er til fyret eller til bilen samtidig med, at vores kunder har tillid til, at vi holder, hvad vi lover. Historikken er stærk, og den tager vi med videre. Når man skal vælge leverandør af et produkt – i dette tilfælde naturgas – tror vi på, at forbrugerne har tillid til os og vil kunne genkende os som dem med de lave priser, hvad enten det gælder benzin, diesel, fyringsolie eller nu naturgas, siger Claus Gottlieb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081