23948sdkhjf

Det sker: ’Gylledating’ på Agromek 2012

Under navnet AgroMatch arrangerer blandt andre Agromek og Baltic Manure match making med fokus på husdyrgødningsteknologier og – management på dette års messe.
Virksomheder globalt arbejder med husdyrgødningsteknologier og udfordringen med at reducere miljøpåvirkningen fra husdyrproduktion i landbrugssektoren. Et afgørende punkt i forhold til produktudvikling og adgang til det rigtige marked, er at finde de rigtige samarbejdspartnere. Og det er er mulighed for på Agromek i Herning den 27. – 30. november.

Her arrangerer Agromek og Baltic Manure i samarbejde med andre en match making med fokus på husdyrgødningsteknologier og – management. Agromek er en af de største landbrugsmesser i Nordeuropa og med kombinationen af match making og Agromek, er der lagt op til nogle udbytterige dage.

I 2010 var der over 100 deltagere i AgroMatch, som i år fokuserer på husdyrgødningsteknologier. Direktør Lars Visbech Sørensen, Agro Business Park siger:

- En fokuseret match making er en meget effektiv måde at møde nye samarbejdspartnere på -leverandører, kunder eller underleverandører. Det er en super netværksplatform for både udstillere og gæster. Match makingen er målrettet virksomheder, teknologiudviklere, forretningsudviklere, forskere og andre med interesse i husdyrgødning.

Læs mere om AgroMatch her .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078