23948sdkhjf

Det sker: Seminar om robust og bæredygtig bioenergi

I samarbejde med Dong Energy, Syddansk Universitet og Clean Waste arrangerer Det Strategiske Forskningsråd seminaret med titlen ’Robust og bæredygtig bioenergi’.
De grønne teknologier skal være bæredygtige, så kommende generationers muligheder for anvendelse af bioenergi ikke begrænses, og de teknologiske løsninger skal være robuste i forhold til forsyningssikkerhed, omkostninger og energiøkonomi.

Forskningen spiller en afgørende rolle ved udvikling af nye teknologier, der producerer energi ved brug af restprodukter som bioaffald, halm, træ og husdyrgødning og energiafgrøder, ligesom der forskes i, hvordan alger fra havet kan øge produktionen af biomasse. De nye energi- og miljø- teknologier skal også sikre produktion af restprodukter, der blandt andet kan anvendes som gødning i landbruget.

På seminaret ’Robust og bæredygtig bioenergi’ vil forfattere til artikler i publikationen med samme titel præsentere visioner og resultater af deres forskning.

Arrangementet finder sted onsdag den 5. december 2012, klokken 10.00 – 15.15 hos DONG Energy, lokale 22, Kraftværksvej 53, 7000 Fredericia.

Arrangementet er gratis og tilmelding kan ske til Christina Buch Sahner cbs@kbm.sdu.dk.

Læs mere om arrangementet her .

Kilde: Styrelsen for Forskning og Innovation

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093